Om easy2go.dk

Easy2go.dk er siden, hvor du finder links til rejseudbydere af enhver art.

Vi har tips, rejsebeskrivelser, gode råd og information, som du har brug for, inden du planlægger din rejse eller dit ferieophold.

Hvem er vi

Easy2go.dk laves af en lille gruppe entusiastiske skribenter, der har det til fælles, at vi lever for at rejse. Vi er ikke et rejsebureau, og al arbejde på denne side sker på frivillig basis i vores fritid.

Din mening er vigtig for os

Denne hjemmeside er startet 1. marts 2013, og den er fortsat under udvikling. Der mangler en del funktioner, som vi arbejder på højtryk for at få færdiggjort.

Har du gode råd og idéer til siden, ris eller ros, eller finder du en fejl på vores side, så hører vi gerne fra dig med en e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Lad andre høre om dine rejsetips

Inden længe vil du på easy2go.dk kunne lægge dine egne rejsetips og rejsebeskrivelser ind på siden. For at kunne deltage her, skal du oprette dig som bruger. Det koster ikke noget og er fuldstændig uforpligtigende. Det eneste vi forventer, er at du skriver ærligt og i en god tone.

Opret dig som bruger - Klik her!

Modtag vores nyhedsbrev

Vi udsender en gang om ugen et nyhedsbrev med rejsetips og gode tilbud, som vi bliver tilbudt fra rejsearrangører og feriesteder. Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig ved at klikke her!

Er du selv et feriested eller rejseudbyder

Har du selv et feriested, eller udbyder du selv rejser, som du ønsker markedsført via easy2go.dk, så kontakt vores salgsafdeling på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Denne side er under udvikling. (c) 2013 Easy2Go.dk - Farverhus 101, DK-6200 Aabenraa - cvr: 28318332 - Tel: +45 73620101 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..