Dansk Turismefremme lancerer i forbindelse med Ferie for Alle 2013 Danmarks første fælles turismeapp.

Der er et udpluk af alle de dejlige danske feriesteder i Danmarkshallen på Ferie for Alle i Herning den 22.-24. febbruar, hvor man har valgt at sætte fokus på det samlede danske ferieprodukt med kåringen af Danmark som messens partnerland.

De fælles oplevelser skal gerne strække sig over mere end tre dage i februar. Desværre ses der en stigende tendens til lokalpatriotisme – den enkelte destination vil simpelthen helst holde gæsten inden for egen kommunegrænse.

”Hvis vi ønsker at give gæsterne den perfekte ferieoplevelse, skal vi være langt bedre til at dele gæsterne, for de tænker ikke i kommune- eller regionsgrænser, men besøger Danmark som én samlet destination,” siger Dansk Turismefremmes formand Anne-Mette Knattrup til rejsenyhedssitet Take Off.

Derfor bliver dette års feriemesse platform for lancering af turistbureauernes nationale turisme-app, det første digitale redskab, der er udviklet til gæsterne og for gæsterne, og som ikke lader sig begrænse af kommune- eller regionsgrænser.

Turistens nye app rummer alle informationer om det danske ferieprodukt og er gps-baseret og ved derfor altid nøjagtig, hvor i landet turisten befinder sig. Så når man for eksempel står i Herning, vil alle Hernings turistinformationer være til rådighed på dansk, engelsk og tysk. For gæsten betyder det, at man ikke skal navigere mellem et hav af forskellige turisme apps, men kan nøjes med én app, og dermed være sikret al turistinformation om Danmark.

Denne side er under udvikling. (c) 2013 Easy2Go.dk - Farverhus 101, DK-6200 Aabenraa - cvr: 28318332 - Tel: +45 73620101 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..